Alle vloerbekleding: parket, laminaat en vinyl

Een vloer in harmonie met uw interieur

V.M. DECO uit Brugge houdt van wanden, maar ook van vloeren. Of misschien beter, wij houden van mooie kleurencombinaties en een harmonieus interieur. Daarom beperken we ons niet tot wanddecoratie, maar realiseren we ook een feilloze plaatsing van alle vloerbekleding. Uiteraard komt onze expertise als kleurenspecialisten ook hier van pas. We adviseren u dan ook graag over de meest optimale combinatie van uw vloer- en wandbekleding, binnen uw smaak en uw budget.

Hedendaagse kleuren en materialen

Afhankelijk van uw interieurwensen en uw budget, plaatsen wij parketvloeren, laminaat, Quick-Step of vinyl. Welk materiaal u ook verkiest, het resultaat is altijd even oogstrelend. Uw nieuwe vloerbekleding wordt vakkundig geplaatst en we geven u graag advies over het onderhoud ervan, zodat uw vloer er extra lang als nieuw blijft uitzien.

Is uw woning aan een nieuwe vloer toe? Kies dan voor kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. V.M. DECO uit Brugge garandeert een schitterend resultaat, binnen uw budget. Contacteer ons vandaag nog voor een offerte. Wij realiseren decoratieprojecten in de hele provincie West-Vlaanderen.